Vrouw vraagt partner ten huwelijk middenin concert van Pommelien Thijs, die zelf ook dolenthousiast wordt

Deze week gaf Pommelien Thijs twee concerten in de Vooruit in Gent. Op donderdagavond 16 mei werd het concert nóg specialer door een aanzoek in het midden van het publiek.

red

“Ik heb een heel speciale mail gekregen voor het concert, met een heel speciaal verzoek”, zegt Pommelien. Vervolgens gaat een cirkel open en wordt een micro gegeven aan een fan. “Het liedje Ongewoon heeft ervoor gezorgd dat je de stap hebt durven zetten om een relatie met mij aan te gaan”, zegt de vrouw.

Met veel gejuich en gejoel op de achtergrond gaat de vrouw op haar knieën en zegt “dan heb ik nog één vraag voor u: wilt gij met mij trouwen?” Op het filmpje is te zien dat niet alleen het publiek losgaat, maar ook Pommelien is over haar toeren met het speciale aanzoek.

Op het laatste liedje van het concert, Ongewoon, kon het koppel hun openingsdans al even uittesten.

@hoogfunctionerendehypocr pov: er is een huwelijksaanzoek tijdens de show en dit is Pommelien’s & Charline’s reactie🥹 @Pommelien Thijs @chimmichannnga #pommelienthijs #charlinedhoore #fypシ゚viral #perongeluk #entertainment #gent #huwelijksaanzoek ♬ origineel geluid - hoogfunctionerendehypocr
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER