Sonja Kimpen en haar mama
Volledig scherm
Sonja Kimpen en haar mama © rv

Sonja Kimpen moet afscheid nemen van haar mama

ShowbizzSonja Kimpen (59) heeft afscheid moeten nemen van haar mama, de meldde de gezondheidscoach maandag zelf op Facebook. 

1 reactie

  • Rudi Geirnaert

    6 jaar geleden
    Veel sterkte in deze donkere dagen Sonja .
  1. INTERVIEW. ‘The Lion King’-regisseur Jon Favreau blij met sterrencast: “Het duet in de studio zal ik niet snel vergeten”
    Film

    INTERVIEW. ‘The Lion King’-regisseur Jon Favreau blij met sterren­cast: “Het duet in de studio zal ik niet snel vergeten”

    Van plan om ‘The Lion King’ binnenkort in de bioscoop te gaan kijken? Zorg dan dat je extra zakdoeken bij hebt. De bekende sterfscène van Mufasa gaat ook in de liveaction-versie door merg en been. Zelfs regisseur Jon Favreau, die de Disney-klassieker uit 1994 in een nieuw jasje mocht steken, wist het amper droog te houden tijdens de wereldpremière in Los Angeles: “Ik heb mijn vrouw van het begin tot het einde van de voorstelling in haar hand geknepen van de zenuwen.”
  2. Onze vrouw sprak met James McAvoy over ‘His Dark Materials’: “Ik vond mezelf niet geschikt voor de rol”
    Showbizz

    Onze vrouw sprak met James McAvoy over ‘His Dark Materials’: “Ik vond mezelf niet geschikt voor de rol”

    Game Of Thrones’, ‘Big Little Lies’ en ‘Chernobyl’ zijn nog maar net gedaan, of HBO geeft ons opnieuw iets leuks om naar uit te kijken. De zender loste op Comic Con de trailer van de langverwachte nieuwe fantasy-reeks ‘His Dark Materials’. Eén van de hoofdrollen is voor James McAvoy weggelegd, die amper een paar dagen voor de start van de opnames de rol van Lord Asriel kreeg aangeboden. “Ik vond mezelf allesbehalve geschikt voor de rol, maar ik heb de studio een groot plezier gedaan door hen op het laatste nippertje uit de brand te helpen”
  1. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 4. Sarah Paulson: “Ik vraag me af hoe de filmsets er zullen uitzien na de crisis”
    PREMIUM
    Celebrities

    Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 4. Sarah Paulson: “Ik vraag me af hoe de filmsets er zullen uitzien na de crisis”

    Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met actrice Sarah Paulson (45), vooral bekend van de ‘American Horror Story’-reeksen. Zij zit in lockdown met haar nieuwe puppy, en vraagt zich af hoe de toekomst van de film er zal uitzien. “Gaan we nog handen mogen schudden? Kussen mogen geven?”
  2. Exclusief interview met Brian May en Roger Taylor van Queen: “Freddie homo? Hij ging altijd met de mooiste meisjes lopen!”
    PREMIUM
    Celebrities

    Exclusief interview met Brian May en Roger Taylor van Queen: “Freddie homo? Hij ging altijd met de mooiste meisjes lopen!”

    ‘Bohemian Rhapsody’, de razend succesvolle biopic over het leven van de legendarische Queen-frontman Freddie Mercury, was de verrassende winnaar op de Golden Globes. Gitarist Brian May (71) en drummer Roger Taylor (69) blikken in een uniek interview met onze Hollywoodreporter terug op een carrière vol uitverkochte zalen, gouden platen, decadente feestjes en seksuele avontuurtjes. “Ik had jarenlang geen flauw idee dat Freddie op mannen viel, want hij nam altijd de mooiste vrouwen mee naar huis”, aldus May.