Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

"Iemand scheldt mijn fans uit... in míjn naam!"

CelebritiesDe naam Nicoline Hummel zegt u misschien weinig, maar als we u vertellen dat ze meespeelt in 'De Buurtpolitie', gaat er waarschijnlijk een belletje rinkelen. De 37-jarige actrice krijgt echter ook naast de set af te rekenen met onfrisse praktijken: een onbekende stuurt in haar naam kwetsende berichten naar haar fans.

1 reactie

  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    Via Koentje klacht neerleggen bij de collegae van ccu. :)
  1. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”
  2. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.