Lille United - City Pirates

Tweede Afdeling VV B Voetbal

City Pirates maakt tegen Lille United einde aan slechte reeks

City Pirates won weer eens. De ploeg versloeg Lille United uit met 1-2. Het is de eerste zege na vijf nederlagen.

Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Sirajéddine Ibn El Mokadem scoorde na 19 minuten. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Dean Doncos bouwde in de 68ste minuut de marge uit voor City Pirates. Met nog vijf minuten op de klok verkleinde Michiel Meynendonckx de achterstand voor Lille United. Maar Lille United was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-2.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Lille United twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl City Pirates één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning van City Pirates met één doelpunt verschil.

Lille United speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Berchem Sport op zondag 5 mei om 15 uur. City Pirates speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Londerzeel.

DOELPUNTEN: 19' Ibn El Mokadem 0-1, 68' Doncos 0-2, 85' Meynendonckx 1-2.

GELE KAARTEN: 73' Meynendonckx (Lille United), 76' Wilms (City Pirates), 85' Brouwers (Lille United).