Loenhout B - Sint-Jozef

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Leenaerts scoort twee keer voor Loenhout B in wedstrijd tegen Sint-Jozef

Loenhout B boekte zaterdag een 3-1 overwinning in de thuiswedstrijd tegen Sint-Jozef.

De thuisploeg nam een vroege voorsprong, toen Zita Leenaerts scoorde na 6 minuten. Zes minuten later voerde Loenhout B de score verder op. Leenaerts passeerde nog een keer de doelvrouw. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mieke Van Den Broek namens Sint-Jozef. Maar Sint-Jozef was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Mila Van De Mierop vergrootte de voorsprong in de 72ste minuut.

Loenhout B heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sint-Jozef één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 6' Leenaerts 1-0, 12' Leenaerts 2-0, 63' Van Den Broek 2-1, 72' Van De Mierop 3-1.