Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Albert van Monaco is oververmoeid

RoyaltyNadat prinses Astrid (56) dit voorjaar gedwongen rust moest nemen, ligt nu ook prins Albert II van Monaco (60) in de lappenmand. 

19 reacties

  • annette hermens

    6 jaar geleden
    hij moet maar snel met pensioen gaan ....
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Ja, en als Monaco ook bij de EU hoor moet je er nog 7 jaar doen. voor ge op pensioen moogt. Spijtig dat jullie niet met veel zijn, anders zouden ze nog SWT voor jullie kunnen regelen. VERMOEID ZIJN, hu durf je dit te zeggen.
  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Prinses Charlene kan beter naar haar man komen
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    als je vermoeid wordt die zever te lezen Pieter.. lees het dan niet; soms is het leuk vermoeid te zijn, dan kunnen we rusten
  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    dat kan ik best geloven, van de ene party naar de andere en zoals ze zeggen feesten als de beesten .
  1. Tv-serie ‘Máxima’ beroert de gemoederen: “De koning en de koningin die seks hebben... dat wil toch niemand zien”
    PREMIUM
    Royalty

    Tv-serie ‘Máxima’ beroert de gemoederen: “De koning en de koningin die seks hebben... dat wil toch niemand zien”

    Volgens critici is ‘Máxima’ niet meer dan een veredelde romcom, maar de tv-serie over het Nederlandse vorstenpaar is wel een instant succes. De reeks werd al aan meer dan 25 landen verkocht, en lijkt daarmee dezelfde weg op te gaan als ‘The Crown’. Al zijn er - net zoals bij die immens populaire Netflixreeks - enkele bedenkingen te maken, schrijft Dag Allemaal. Want hoe waarheidsgetrouw is het allemaal? En hoe vinden de Nederlanders om pikante scènes met hun koningspaar te bekijken?
  2. Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondochter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?
    PREMIUM
    royalty

    Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondoch­ter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?

    Voor het eerst sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een Britse royal Oekraïne bezocht. Hertogin Sophie (59), schoonzus van koning Charles, ontmoette er president Zelensky en stapt zo meer dan ooit naar voren als uithangbord van het Britse koningshuis. Al zorgde de echtgenote van prins Edward in het verleden voor een koninklijk schandaaltje. “Ze noemde de Queen ‘de ouwe’, en toch was Sophie haar favoriete schoondochter.” Een portret van Sophie, ‘de nieuwe Diana’.