© vgd

Melis Events vernieuwt tenten en verkoopt oude

Het Desselse tentenbedrijf Melis Events investeert opnieuw. Vanaf januari 2018 zal er volop geïnvesteerd worden in stretchtenten.

Saskia Van Gestel

"De evenementensector is steeds in verandering", zegt Werner Melis. "Klanten willen meer nieuwe, leuke en fascinerende constructies om hun gasten te ontvangen. Er is uiteraard niets mis met de degelijkheid van een witte kadertent. Voor veel grote evenementen blijft dit een gangbaar model. Maar voor huwelijksfeesten, recepties en tuinfeesten is de stretchtent een mooi alternatief. Flexibel neer te zetten, makkelijk moduleerbaar en mooi om naar te kijken. De tenten passen vaak organisch in hun omgeving."

"Dit betekent ook dat we dit weekend een 2dehands verkoop organiseren om plaats te maken voor de nieuwe tenten", zegt Werner. "Je kan van vrijdag 15 december tot zondag 17 december van 10u tot 16u terecht op het festivalterrein van Graspop (Zandbergen 102 - 2480 Dessel) om te komen kijken naar de spantenten, alu-tenten en pagodetenten die in uitverkoop staan. Er zal ook houten vloer en enkele terrasheaters aangeboden worden."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER