Prince Laurent
Volledig scherm
Prince Laurent © BELGA

"Laurent verstopt zich nu gewoon voor Charles Michel"

RoyaltyPrins Laurent (54) liet zich dit jaar niet zien op Koningsdag en stuurde vrouwlief Claire (39) ter vervanging naar het Te Deum. Officieel zit Laurent nog steeds ziek thuis, maar wij vernamen dat hij zijn depressie inmiddels overwonnen heeft. Wat is er dan wel aan de hand?

23 reacties

  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Dat hij het fortuin van de Saksen-Coburgers opsoupeerd
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    1 2 3....100 wie niet weg is is gezien !!
  • annette hermens

    6 jaar geleden
    laat de man eerst goed uitzieken, ziek is ziek, waar bemoeit de rest van belgië zich mee. in Eindhoven werkten vroeger duizenden belgen, elke dag 100den bussen. als ze aan hun huis moesten werken kwamen ze niet en de belgische dokter schreef wel een ziekebriefje voor .... de hollandse controle kwam toch niet ....
  • Lena Wouters

    6 jaar geleden
    Stuur een controle arts!!! Maar ene die niet bevriend is met het koningshuis. En hou maar een groot deel van zijn dotatie in hij doet toch niks.
  • rebecca tanghe

    6 jaar geleden
    Als Laurent vind dat ie kan doen en laten wat hij wil, dat ie dat dan doet op zijn eigen kosten! Gewone mensen met zware ziektes moeten ng gaan werken, krijgen geen uitkering, worden bekeken alsen vuil vt straat..maar zo'n mensen raken me alles weg.afschaffing koningshuis, hebben toch nx te zeggen.schande, zoveel geld krijgen om gwb handjes te geven en k uw kop te tonen.gelijkheid en democratie bestaan niet.