Hoe kies je een laptop? Vier criteria zijn daarbij belangrijk.
Volledig scherm
Hoe kies je een laptop? Vier criteria zijn daarbij belangrijk. © Norwood Themes / Unsplash

Deze laptop past bij jouw profiel

MultimediaEen nieuwe laptop is een investering voor drie tot vijf jaar en moet dus qua technologie en rekenkracht zo veel mogelijk ‘mee’ zijn. Aan de hand van de volgende criteria kies je het type dat het best bij jouw persoonlijke behoeften past.

12 reacties

  • karin verwimp

    4 jaar geleden
    Laptop? Mijn volgende PC wordt een desktop. Veel meer mogelijkheden om te upgraden en gaat daardoor ook veel langer mee. En niet met een Intel processor maar een AMD er in. Intell is lang de top geweest maar met de Ryzen reeks geeft AMD ze terug ferm het nakijken. En om overal mee naar toe te sleuren is een tablet hier voldoende.
  • Jan Vanden Bossche

    4 jaar geleden
    Beste manier om een stevige laptop te kopen aan een lage prijs: ga voor een occasie, maar professioneel model voor ongeveer 400 Euro. Zet daarin een SSD en zet er Linux op. Je kan 10 jaar mee. Maar ja, dan verkopen de winkels niets meer, natuurlijk.
  • Frank Jorissen

    5 jaar geleden
    @Johnny Ik zweer al jarenlang bij Lenovo. Uitstekende kwaliteit, gemakkelijk updaten van drivers en software Goede garantie, uitbreidbaar voor schade indien je je toestel laat vallen bijv.
  • Johnny L Verhoeven

    5 jaar geleden
    Ik gebruik mijn laptop vooral voor het ontwikkelen van software, welke kies ik best ?
  • mich lee

    5 jaar geleden
    Een gamer gebruikt geen laptop maar een desktop die hij naar believen kan upgraden en al snel zwaarder is dan elke normale laptop voor minder geld.