BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nieuwe tegenslag voor Laurent: prins moet zijn ecohuis in Brussel verkopen

Het gaat prins Laurent niet voor de wind de laatste tijd. Onlangs verloor hij nog 15 procent van zijn dotatie en nu moet hij zijn ecohuis in Brussel verkopen bij gebrek aan huurders. Dat melden de Sudpress-kranten. Het herenhuis in de Europese wijk in Brussel draait volledig op hernieuwbare energie, maar was al enkele jaren noodlijdend. De woningen in de Aarlenstraat 63, 65 en 67 staan nu te koop voor 5.520.000 euro.

66 reacties

  • Katrien Beyls

    6 jaar geleden
    Dat hij eens dreigt met dna af te staan en de boel (met Boël erbij) staat op stelten
  • Guy Van Deun

    6 jaar geleden
    Als je van niets verstand hebt moet je ook niet aan niets beginnen. Dat hij dan toch broodfokker wordt dan zal zijn zaakje wel draaien. Hij heeft genoeg plaats in zijn ecohuisje van méér dan 5 miljoen euro dan moet hij er ook geen leegstand op betalen. Ik heb geen plezier in zijn tegenslag, maar hij moet maar iets creatiefs doen om den brode.
  • Jef Vangheluwe

    6 jaar geleden
    aan @Rudolf Leplae. Die mens aanvallen?!?...moest hij normaal doen zouden er waarschijnlijk geen problemen zijn geweest, hij zoekt zelf om in de belangstelling te komen...niets van "aanvallen". "anti-royalisten"... zijn eerder democratisch ingestelde mensen, eens er goed over nadenken... ;-)
  • Steven Vanneberg

    6 jaar geleden
    Of hij onderneemt of feest, ... voor een republikein gaat een prins nooit goed kunnen doen. Die hebben liever politiek benoemde presidenten/postjespakkers
  • Martha Van Hoecke

    6 jaar geleden
    hij is niet slecht ..volgens mij nog de beste van allemaal ...hij kwam nog tussen het gewone volk ..