‘Atlete van het jaar’ Nafi Thiam ontwerpt juwelencollectie

Vorig jaar behaalde ze goud op de Olympische Spelen in Rio, dit jaar gaat zevenkampster Nafi Thiam voor diamant. Ze mocht een capsulecollectie ontwerpen voor het Belgische diamantmerk Diamanti Per Tutti.

tib

“Ik miste juwelen die je altijd en overal kan dragen, of je nu gaat sporten, les hebt of een avondje uit wilt”, zegt atlete Nafi Thiam. Het resultaat van haar samenwerking met juwelenmerk Diamanti Per Tutti is daarom fijn, discreet en comfortabel: de fijne kettingen en de armbandjes van sterling zilver zitten zelfs tijdens het sporten niet in de weg. Daarnaast zijn er nog twee opvallende stukken: een body chain en een choker - meteen ook Nafi’s persoonlijke favorieten. In de hele collectie komt het motief van de cactus terug- het zijn haar favoriete planten, omdat ze de enige zijn die overleven terwijl zij voortdurend naar het buitenland reist voor haar carrière. Daarnaast staat de cactus symbool voor kracht, warmte en uitzonderlijke energie.

De collectie ligt vanaf 1 december in de winkel in Antwerpen en op de webshop www.diamantipertutti.com. De prijzen schommelen tussen 35 euro en 180 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer