BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Bazen zien weer "de allerbeste Van Avermaet": "Zalig om achter Greg in de wagen te zitten"

Tour de FranceNul procent kans gaf hij zichzelf om zijn gele trui nog langer te houden. Wel, dat was dus gelogen. Greg Van Avermaet (33) wist héél goed waar hij aan begon toen hij gisteren als laatste naar de vroege vluchters sprong.

8 reacties

  • Tielemans Ermelinda

    6 jaar geleden
    Niets speciaal aan ze laten hem maar rijden omdat hij toch geen kwaad kan..plus niet vergeten dat zijn voorjaar geen enkele overwinning heeft opgeleverd...over zijn top al.mvr tielemans
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ja John ik ben wel wakker gebleven maar heb toch lang moeten wachten tot hij in een groepje op 22 minuten binnen reedt. Zouden zijn nieuwe bazen zijn contract al ondertekend hebben?
  • John Dupont

    6 jaar geleden
    Een pracht prestatie om fier op te zijn. Jammer dat de verslaggeving op tv zo belachelijk is . Twee waarschijnlijk goed betaalde verslagevers de boel dom en oeverloos saai weten te maken. Als dat verslaggeving is .......... Goed zo Greg om ons wakker te houden.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Greg is met drie renners in zijn wiel naar de 17 vluchters gereden,en dan nog top 5 halen in de gele trui als klassiek renner, dat verdient heel veel respect. Premie van de strijdlust in het geel op een dag dat een Fransman wint,dit zien we niet gauw meer terug.
  • lucien Noreilde

    6 jaar geleden
    Belgische media doen hun best , wieler liefhebbers zijn terug houdend , ook de nieuwe geld schieter komt uit onbekende hoek ???