Nieuwe K3-film ‘Het lied van de zeemeermin’ op komst

In ‘De 3 biggetjes’ maakte ze haar musicaldebuut, later dit jaar is Julia Boschmann ook te zien in haar eerste K3-film. De opnames van ‘Het lied van de zeemeermin’ gaan deze zomer van start, maakt Studio 100 bekend.

Het wordt de achtste K3-film in twintig jaar tijd, maar de eerste waarin Julia samen met Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen te zien is. In de vorige film, K3 en de dans van de farao, speelde ex-lid Klaasje Meijer nog mee. Over het verhaal van K3 en het lied van de zeemeermin is nog niks bekendgemaakt, maar we mogen ervan uitgaan dat het rond het lied van een zeemeermin draait.

De opnames starten deze zomer, op 18 december gaat het eindresultaat in première. “Een film draaien is altijd een drukke, maar fijne periode”, klinkt het bij Hanne. “Onze vorige hebben we opgenomen in volle coronapandemie, dus ik ben blij dat deze opnames weer op de normale manier kunnen doorgaan.”

Het lied van de zeemeermin moet “een magisch avontuur worden in zuiderse sferen met aanstekelijke muziek, een overvloed aan dans en een goede portie humor.” Als voorproefje lanceert K3 volgende maand hun nieuwe zomersingle Zomer van liefde.(dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER