Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © REUTERS

“Huawei kan binnen twee weken weer zakendoen met VS”

De Chinese telecomreus Huawei zal waarschijnlijk binnen twee weken weer zaken kunnen doen met Amerikaanse bedrijven. Dat meldt persbureau Reuters op basis van een ingewijde. De Amerikanen maken dit mogelijk doen door bepaalde licenties te verstrekken aan de Amerikaanse bedrijven. Huawei zelf zou op de zwarte lijst blijven staan.

6 reacties

  • peter verbruggen

    5 jaar geleden
    huawei ontslaat amerikanen in amerika en plots mag er weer vanalles .... trump, dat is een groot gekkenhuis.
  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    Filip, een beetje objectief blijven kan nooit kwaad. Welke koersmanipulatie? (bewijzen graag). Beursmanipulatie door Trump is een vaststaand feit! Diefstal van IP? Bedoel je IP-adressen van eender wie? Spionage? (bewijzen graag). Lage lonen? Klopt helemaal in vergelijking met de westerse lonen. Milieuverwoesting? Moet je gewoon nagaan wat Trump aan milieuverwoesting doet, en dat is al lang bewezen! En als Huawei plat moet, moeten FB, Google, MS e.d. zéker platgelegd worden
  • kurt peeters

    5 jaar geleden
    Spionage is een feit bij wel wat apps en besturingssystemen kijk naar het nieuws onlangs over de Google assistent. Even goed facebook doet het. Hoogstwaarschijnlijk doet Apple het ook maar is zo'n gesloten ecosysteem dat het moeilijk te merken valt schat ik. Huawei zal zeker geen heilig boontje zijn. Maar na herhaaldelijke vragen van bewijs heeft de V.S nooit iets kunnen tonen wat duid op spionage..
  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    China speelt vals op ongelooflijk grote schaal : wisselkoersmanipulatie, diefstal van IP en spionage, lage lonen, milieuverwoesting etc. Ze zuigen het westen leeg. De EU zou beter naast Trump staan en Huawei ook platleggen, maar wij missen het leiderschap, het inzicht en vooral het lef.
  • Jan De Korte

    5 jaar geleden
    Mark, meer nog. De technologie 5g van Huawei staat al veel verder in China. En dat geldt voor vele zaken. Kopieren is al lang gedaan. Ja wij beginnen te kopieren van hen.