REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

"Directie Ryanair zet personeel onder druk over staking"

Volgens de christelijke bediendebond valt de directie van Ryanair het personeel lastig, sinds de aankondiging van twee stakingsdagen eind juli in verschillende Europese landen, waaronder België. De bond waarschuwt de directie in een brief dat ze "niet alleen de Belgische wetgeving inzake stalking met de voeten treedt, maar ook alle internationale normen over het recht op staken". 

5 reacties

  • Danny Boom

    6 jaar geleden
    heb vlucht geboekt naar alicante op 25 juli...nog niets gehoord van Ryanair...wat als de vlucht geannuleerd wordt? kan ik voor de zekerheid ergens anders een vlucht boeken? wat met de gereserveerde huurwagen,enz...enz...1000 vragen zonder antwoorden...was in elk geval laatste keer bij Ryanair,volledig onbetrouwbaar geworden.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    piloten en personeel opleiden in China,die zijn overal inzetbaar en klagen nooit en bovendien verdienen ze goed,zeer goed zelfs,de stakingsmentaliteit moet in Europa gebroken worden en de vakbonden afgeschaft ,deze ondermijnen onze economie,staken tot ter dood wil zeggen,geen werk,geen loon,armoede,in 1917,Rusland,hebben de communisten en bolsjewieken dat ook gedaan,het resutaat was zichtbaar gedurende 75 jaar
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Wat wil je een gangsterbedrijf heeft nu eenmaal gangster manieren. Niet laten doen door die smeerlappen!
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    De goedkoopste is meestal ook de meest asociale.
  • Marc Macharis

    6 jaar geleden
    Zo moet het, werken of buiten! Zoals overal!