Zammel B - KSKS Herentals

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

Van Herck maakt twee goals voor Zammel B in wedstrijd tegen KSKS Herentals

Zammel B won vrijdag de thuiswedstrijd tegen KSKS Herentals met 4-0.

Loor Vervoort opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Zammel B bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Lien Van Herck scoorde in de 13de minuut. Vijf minuten later bouwde Zammel B de voorsprong uit naar 3-0. Van Herck passeerde nog een keer de doelvrouw. Robyn Mallants diepte de voorsprong uit in de in de 68ste minuut minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Zammel B vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl KSKS Herentals één overwinning en vier nederlagen heeft.

Op zaterdag 27 april speelt Zammel B om 15 uur uit tegen Balen en neemt KSKS Herentals het thuis op tegen Alberta Geel om 14.15 uur.

DOELPUNTEN: 3' Vervoort 1-0, 13' Van Herck 2-0, 18' Van Herck 3-0, 68' Mallants 4-0.