© rr

Eenrichtingsverkeer in centrum van Essen door wielerwedstrijd

De Molenheidevrienden organiseren op zondag 25 maart tussen 11 en 17u een wielerwedstrijd voor nieuwelingen en juniores door het centrum van Essen.

Margo Tilborghs

De wielerwedstrijd voor nieuwelingen start om 13u. Er worden 8 ronden van 6,2 kilometer gereden. De wielerwedstrijd voor juniores gaat om 15u van start. Zij rijden 11 ronden van 6,2 kilometer en rijden hetzelfde traject als de nieuwelingen. De omloop gaat als volgt: Stationsstraat - Molenstraat - Oude Baan - Donkweg - Heikantstraat - Veldweg - Kerkstraat - Sint-Antoniusstraat - Stationsstraat.

Eénrichtingsverkeer

Op de omloop geldt er éénrichtingsverkeer. De nodige omleidingen zijn voorzien voor het verkeer vanaf de Moerkantsebaan (Handelsstraat - Grensstraat - Nieuwstraat - Kapelstraat - Spijker - Kalmthoutsesteenweg) en voor het verkeer vanaf de Kalmthoutsesteenweg (Spijker - Kapelstraat - Nieuwstraat - Grensstraat - Hemelrijk - Moerkantsebaan).

In de Handelsstraat geldt er eveneens éénrichtingsverkeer van de Stationsstraat naar de Grensstraat Ook in Hemelrijk geldt er éénrichtingsverkeer van de Grensstraat richting Moerkantsebaan. In de Handelsstraat, Hemelrijk, de Grensstraat en de Oude Baan (tussen de Kalmthoutsesteenweg en de Donkweg) geldt er een parkeer en stilstaansverbod.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER