De Mens© Dirk Annemans

De Mens en Fixkes sluiten Fonnefeesten af

Lokeren -

De organisatoren van de komende Fonnefeesten, die van 2 tot 11 augustus plaatsvinden in het Joséphine-Charlottepark, zijn zo goed als rond met hun affiche. De Mens en Fixkes sluiten het stadsfestival dit jaar af.

Ivan Elegeert

De organisatoren van de Fonnefeesten zijn opnieuw actief op Facebook nadat hun vorige pagina door Vietnamezen was gehackt. “Voor ons was dat even slikken want onze sociale media vormen toch wel een heel belangrijk onderdeel in onze communicatie”, meldde Mattias De Cock toen. “Daarom hebben we ook even gewacht tot we een reeks nieuwe namen bekend te maken. Maar nu alles weer hersteld is, kunnen we dus ons programma afwerken.

Zo komen op zondagavond 11 augustus Fred & The Healers, De Fixkes en De Mens het gratis festival in het Lokerse stadspark afsluiten. Na hun optredens kruipt ook DJ Sven Ornelis nog op het podium.

Nadat eerder ook al Earth, Wind & Fire-Experience by Al McKay en Steffen Morrison (zaterdag 10 augustus) en De Tijdloze Dansant (vrijdag 9 augustus) werden aangekondigd, belooft het dus een topweekend te worden.

In de loop van de volgende dagen worden nog een laatste reeks namen bekendgemaakt. Het volledige overzicht is terug te vinden op www.fonnefeesten.be.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER