Zanger-verteller geveld met stembandproblemen

De vertel- en muziekavond in het Boshuis in Ravels kan vrijdagavond niet doorgaan. “Omdat ik getroffen ben door hardnekkige stembandproblemen”, zegt ­zanger-verteller Fred Geysels.

ema

Geysels, bestuurslid van Natuurpunt Turnhoutse Kempen, is de man die was aangezocht om het publiek in het Boshuis te entertainen. Op zijn eigen sappige wijze zou hij er oude volksverhalen vertellen en vrolijke liedjes zingen. “Ik kamp al twee weken met een lichte verkoudheid”, zegt hij. “Maar ik heb het helemaal verknoeid met een te lange repetitie. Ik begon te hoesten en mijn stem sloeg over. Zo kan ik niet optreden.”

Vanaf 20u wilde Fred Geysels in het Boshuis in Ravels acht sagen vertellen: oude verhalen van een boer uit het Retiese kerkdorp Schoonbroek uit de jaren 60. Jan Frederickx op de dwarsfluit en Mieke Vanden Brande op de accordeon, die samen de band Tempus Fugit vormen, zouden hem muzikaal begeleiden, waarna ze samen nog een extra repertoire zouden brengen van populaire meezingers. De show wordt uitgesteld, wellicht naar eind december of begin volgend jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER