Kylie Jenner.
Volledig scherm
Kylie Jenner. © reuters

Kylie Jenner vraagt belachelijk veel voor make-upborstel: "Zijn die van goud of zo?"

CelebritiesDe producten van Kylie Jenners make-uplijn zijn sowieso niet goedkoop. Maar nu gaat de 20-jarige realityster écht te ver, menen critici. "Meer dan 300 euro voor een make-upborstel? Komaan."

0 reacties

  1. KIJK. Bianca Censori laat schoenen thuis voor dagje Disneyland met Kanye West
    Celebrities

    KIJK. Bianca Censori laat schoenen thuis voor dagje Disneyland met Kanye West

    Heel wat bezoekers van het Amerikaanse Disneyland keken met grote ogen naar de twee grote sterren die voorbij hen wandelden. Niemand minder dan Kanye West en Bianca Censori genoten zelf van een dagje in het themapark. Censori had daarbij opnieuw een speciale outfit aan. Geen halfnaakte look deze keer, maar wel eentje zonder schoenen. En dat bleef niet onopgemerkt, aangezien het eigenlijk verboden is om zonder schoenen door het park te wandelen.
  2. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”