EPA
Volledig scherm
© EPA

Ed Sheeran: "Zodra ik kinderen heb, stop ik met zingen"

ShowbizzEd Sheeran is nog maar net verloofd met zijn vriendin Cherry, maar de zanger denkt nu al na over de volgende stap in hun relatie: kinderen.

7 reacties

  • Kelly Stroobants

    6 jaar geleden
    Mag absoluut niet stoppen. Juist blijven zingen voor de kinderen . Zo talent
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Just Davy, alhoewel...
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    Succes.
  • Abdelmalik Malik

    6 jaar geleden
    Dat ziet er nu Is iemand uit die zijn eigen Is gebleven na zo veel succes te hebben
  • Carl Op de Beeck

    6 jaar geleden
    Goed zo!
  1. KIJK. “Is dat een zuigplek?” Taylor Swift heeft mysterieuze rode vlek in hals tijdens concert
    CELEBRITIES

    KIJK. “Is dat een zuigplek?” Taylor Swift heeft mysterieu­ze rode vlek in hals tijdens concert

    Taylor Swift (34) en liefje Travis Kelce (34) hebben net een romantisch tripje naar het Como-meer in Italië achter de rug. En de passie laaide er volgens fans hoog op. Tijdens haar Eras Tour-concert in Zweden hebben heel wat fans een mysterieuze rode vlek gespot in Taylors hals. De meerderheid van de Swifties zijn overtuigd dat het gaat om een zuigzoen van Travis. “Travis Kelce had precies grote honger”, grapt iemand. “Juffrouw Taylor Alison Swift, is dat een zuigplek in je nek, of heb je jezelf verbrand met de stijltang?”, vraagt een andere fan.
  2. KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpremière van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”
    film

    KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpre­miè­re van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”

    Woensdagavond ging de vierde ‘Bad Boys’-film in première in Dubai, ‘Bad Boys: Ride or Die’. Hoofdrolspelers Will Smith (55) en Martin Lawrence (59) maakten een grootse entree en reden de bioscoopzaal binnen met een Porsche. Maar ook de Belgische regisseurs van de film konden niet ontbreken. Adil El Arbi (35) en Bilall Fallah (38) spraken vol lof over het evenement en hun film. “Dit is de coolste stad ter wereld en we vertegenwoordigen de coolste film ter wereld, het een perfecte match”, vertelde Bilall aan het publiek.