Een Volocopter.
Volledig scherm
Een Volocopter. © REUTERS

Luchthaven Frankfurt wil vliegende taxi’s invoeren

De internationale luchthaven van Frankrijk wil elektrische luchttaxi’s inschakelen voor het vervoer van reizigers van en naar de luchthaven. Daarvoor werkt het samen met het Duitse bedrijf Volocopter GmbH.

2 reacties

  • jeff De Boeck

    5 jaar geleden
    Internationale luchthaven van Frankrijk ?
  • william vanlaer

    5 jaar geleden
    Internationale luchthaven van Frankrijk? Volgens mij maakt Frankfurt am Main nog altijd deel uit van Duitsland.
  1. Van 9,1/10 op Booking.com tot jacuzzi met waanzinnig uitzicht: in deze 5 luxevilla’s uit ‘Liefde voor Muziek’ kun je zelf ook logeren
    PREMIUM
    BINNENKIJKER

    Van 9,1/10 op Booking.com tot jacuzzi met waanzinnig uitzicht: in deze 5 luxevilla’s uit ‘Liefde voor Muziek’ kun je zelf ook logeren

    Het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ is niet alleen een lust voor het oor, maar evengoed voor het oog. Als kijker droom je telkens weg bij de idyllische omgevingen en wondermooie locaties waar de deelnemers logeren. Het goede nieuws is dat je in die prachtige villa’s op vakantie kunt, zelfs als je nog iets voor deze zomer zoekt. Kijk mee binnen in de huizen waar de muzikanten Vlaamse muziekgeschiedenis schreven, lees het verhaal erachter en ontdek hoeveel je betaalt voor een verblijf.
  2. “Relaxte luchthaven met lagere parkeerkosten”: doe je voordeel door te vliegen vanop een luchthaven net over de grens?
    PREMIUM

    “Relaxte luchthaven met lagere parkeerkos­ten”: doe je voordeel door te vliegen vanop een luchthaven net over de grens?

    Soms is je ticket goedkoper als je vliegt vanuit een luchthaven in onze buurlanden. Maar hoeveel betaal je voor parking en vliegtaksen in Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Düsseldorf of Lille? Is het openbaar vervoer een interessante optie om er te geraken en hoe zit het met de drukte? HLN-reisexpert Johan Lambrechts licht vijf luchthavens net over de Belgische grens door en onthult welke voordelen ze in petto hebben: “Wie met Corendon reist, parkeert hier zelfs gratis.”