© Shutterstock.

Loopster laat wekelijks haar uitwerpselen achter in voortuintje van familie

Vlaanderen kreeg dan te kampen met een boekenkakker, maar in de Amerikaanse stad Colorado Springs hebben ze last van een “voortuinkakker”. “Ik dacht dat de vrouw in paniek en extreem beschaamd zou zijn, toen ik haar aansprak. Maar ze stopt maar niet”, zo vertelt Cathy Budde aan KKTV.

mrra

Het waren Cathy’s kinderen die de loopster voor de eerste keer opmerkten, in het midden van de voortuin, terwijl ze een grote boodschap aan het doen was. “Mijn kinderen kwamen meteen aangelopen om te zeggen dat er ‘een mevrouw kaka aan het doen was in onze tuin’. Ik geloofde er natuurlijk niets van. Maar ik ging toch mee naar buiten. En daar zat ze”, aldus Budde.

Geen schaamrood, geen wroeging

De moeder ging meteen naar de vrouw toe om de confrontatie aan te gaan. “Ben je nu echt op deze plaats je behoefte aan het doen vlak voor de ogen van mijn kinderen?” zei ze. De bewoonster, die dacht dat ze de vrouw meteen schaamrood op haar wangen zou krijgen en angstig zou weglopen om nooit meer terug te keren, kwam voor een verrassing te staan.

“Ja, sorry, hoor”, was haar antwoord.

Enkele dagen later vond de familie opnieuw uitwerpselen van de jogster in hun voortuin. Inclusief het wc-papier dat ze gebruikte om haar achterste mee af te vegen. Ook op de stoep laat ze af en toe haar gevoeg achter. Minstens één keer per week, al zeven weken lang, zo zegt Budde, die de vrouw ‘the Mad Pooper’ noemt. Driemaal kon ze haar aanspreken. Ze heeft zelfs een groot bord opgehangen aan haar raam waarop staat “Alsjeblief, stop ermee, ik smeek het je”. De dag erna lag er weer een pakketje.

Foto’s en politie

Eén keer kon Budde een foto nemen waarop een brunette te zien was die aan het joggen was in een grijs topje en een short. Met die foto’s heeft ze nu flyers opgehangen in haar buurt om de vrouw aan te manen “om te stoppen met haar stoep als toilet te gebruiken”. Maar de loopster heeft haar routine nog niet veranderd. De politie van het Colorado Springs Police Department is ondertussen ingeschakeld. Zij zullen de vrouw arresteren als ze haar op heterdaad kunnen betrappen.

“Het is grappig, ik snap het. We gaan er ook niet al te moeilijk over doen. Zeker als het een vrouw met mentale problemen zou blijken te zijn. Maar ze is wel verantwoordelijk voor haar daden. We willen gewoon dat ze hulp krijgt”, zegt Howard Black van het plaatselijke politiecommissariaat tegen de Washington Post. Per ongeluk is het absoluut niet, besluit de agent. “Er zijn genoeg publieke toiletten in de buurt. Aan de overkant van de straat zelfs. Ze doet dit absoluut expres en niet door hoge nood.”

Andere buren zouden de vrouw ook haar gevoeg hebben zien doen in een lokale winkel van Walgreens.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer