© WAS

Zware jongen crasht met gestolen bromfiets tegen muur en moet naar ziekenhuis

Een zware jongen, gekend voor meer dan vijftig feiten, is zondagavond gewond geraakt toen hij met een gestolen brommer tegen een muur reed. Hij werd eerst naar het ziekenhuis gevoerd, en daarna rechtstreeks naar de cel.

dvd

De eigenaar van de bromfiets was zondagavond even afgestapt om een adres op te zoeken, maar liet zijn sleutels in het contact. De verdachte kon van die onoplettendheid gebruikmaken om met de bromfiets weg te rijden.

“Het slachtoffer is daarop beginnen roepen”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom. “Twee politie-inspecteurs die in hun vrije tijd iets aan het eten waren in de Nassaustraat kwamen hem te hulp. Toen ze de verdachte probeerden staande te houden, verloor die de controle over zijn stuur en reed hij tegen een muur.”

De twee politiemannen verwittigden hun collega’s en het snelleresponsteam kon de man arresteren. Omdat hij zichzelf had verwond, werd hij door de politie eerst naar het ziekenhuis begeleid en nadien naar de cel. “Na controle bleek dat de man geseind stond voor verhoor, hij bleek gekend voor 56 feiten, waaronder drugs en zware diefstal”, aldus Willem Migom.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER