RV
Volledig scherm
© RV

Onze man in New York: 'Sorry Voor Alles' en 'Callboys' verbroederen en bouwen stevig feestje op afterparty

"Tot een eind na drie uur ’s nachts, toen de lichten in de zalen aangingen. En dan zijn we nog wel eventjes doorgegaan. Je feest immers niet elke nacht met een Emmy in New York". Zo blikt kersverse Emmy-winnaar Kamiel De Bruyne ‘the day after’ terug op de Emmy-nacht, als we hem aantreffen in de chique lobby van het Sofitel-hotel, hartje Manhattan. Tijd voor een babbel met onze man in New York over wat hen de afgelopen nacht allemaal is overkomen.

1 reactie

  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Nog maar eens een bevestiging, smaak en Amerikanen, het zal nooit iets worden.
  1. ‘Nonkels’-acteurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”
    PREMIUM
    TV
    7

    ‘Non­kels’-ac­teurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”

    De knetterende chemie die u op het scherm ziet tussen ‘Nonkels’-acteurs Blaise Afonso (30) en Assa Sylla (27) is er ook in het dagelijkse leven. Vier jaar geleden leerden de twee elkaar kennen op een filmset en intussen zijn de tortelduiven getrouwd en de ouders van een pasgeboren baby. In dit interview vertellen Blaise en Assa hoe het is om als koppel samen te werken en staan ze stil bij het racisme dat ‘Nonkels’ tackelt. “In Italië werd ik tegengehouden op de luchthaven. ‘Je moet betalen of je mag het land niet binnen', kreeg ik te horen.”
  2. Is er na 25 jaar doorbraak in moordmysterie rond tv-ster Jill Dando? “Ik weet wie het gedaan heeft”
    PREMIUM
    Showbizz

    Is er na 25 jaar doorbraak in moordmyste­rie rond tv-ster Jill Dando? “Ik weet wie het gedaan heeft”

    Ze was de ‘golden girl’ van de BBC, één van de meest geliefde tv-gezichten in het Verenigd Koninkrijk. En toch werd Jill Dando in 1999 brutaal vermoord. Wie het deed, en waarom, werd een van de meest intrigerende mysteries van het Verenigd Koninkrijk. Maar misschien komt er na al die jaren toch nog opheldering in de zaak. Haar oud-collega bij het programma ‘Crimewatch’ beweert immers te weten wie de moord gepleegd heeft.