Young Reds - Sporting Du Pays De Charleroi

Eerste Nationale Voetbal

Sporting Du Pays De Charleroi wint uit van Young Reds, mede dankzij twee treffers Benbouali

Sporting Du Pays De Charleroi versloeg Young Reds zaterdag met 1-3.

In de 27ste minuut nam Sporting Du Pays De Charleroi de leiding via Ahmed Nadhir Benbouali. Nikola Stulic bracht in de 44ste minuut Sporting Du Pays De Charleroi op 0-2. Abderrahman Amal (Young Reds) kreeg een gele kaart in de 48ste minuut. Dieter Vanhees milderde de score voor Young Reds in de 72ste minuut. Maar Young Reds was niet bij machte vaker te scoren. Met nog zeven minuten op de klok maakte Benbouali zijn tweede doelpunt.

Young Reds heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Sporting Du Pays De Charleroi drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

De volgende speeldag speelt Young Reds uit tegen OH Leuven U23, op zaterdag 4 mei om 20 uur. Sporting Du Pays De Charleroi speelt vrijdag 3 mei om 20 uur thuis tegen THES Sport.

DOELPUNTEN: 27' Benbouali 0-1, 44' Stulic 0-2, 72' Vanhees 1-2, 83' Benbouali 1-3.

GELE KAART: 48' Amal (Young Reds).