Broechem - Noorse B

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Broechem wint thuis van Noorse B, mede dankzij twee treffers Van Riel

Broechem versloeg Noorse B met 3-1 op vrijdag.

Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Tille Schoenmakers scoorde na 7 minuten. Emma Herremans bracht in de 22ste minuut Noorse B op gelijke hoogte. Rune Van Riel bracht in de 33ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Maar Broechem had nog tijd voor een extra doelpunt. Van Riel vond het doel opnieuw in de 93ste minuut.

Broechem heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Noorse B twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 7' Schoenmakers 1-0, 22' Herremans 1-1, 33' Van Riel 2-1, 93' Van Riel 3-1.

GELE KAARTEN: 20' Smets (Noorse B), 33' Swehla (Noorse B).