ANP
Volledig scherm
© ANP

O'Leary: "Een staking in België? Uw land is klein voor Ryanair"

De CEO van luchtvaartmaatschappij Ryanair noemt België in een interview met La Libre Belgique "een klein land" voor zijn bedrijf. "Het is zeker geen goed idee om te gaan staken", zegt hij. Het cabinepersoneel van Ryanair heeft voor vrijdag 28 september een nieuwe stakingsactie aangekondigd in België, Duitsland, Nederland, Italië en Spanje.

196 reacties

  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Wat worden er hier veel domme reacties geplaatst, ik denk dat O'Leary een veel slimmer zakenman is dan bv Musk. Ik versta de ontevreden werknemers niet, ga gewoon elders werken en teken geen contract bij Ryanair, of zijt ge bang niets anders te vinden, dan moogt ge Ryanair dankbaar zijn...
  • peter maas

    6 jaar geleden
    Mijnheer De Wilde,Ryanair doet na 5 jaar dienst hun vliegtuigen van de hand en besteld er nieuwe! Hoezo oudbollige?
  • Pete Ta

    6 jaar geleden
    Onwaardige uitspraak voor een CEO. Zijn misprijzen zal zich nog tegen hem keren.
  • Gerrit En Anne Eeklo

    6 jaar geleden
    Eerst een contract tekenen waar ze met alles akkoord gaan, en daarna staken omdat het hun niet aanstaat. En de lensen die op verlof gaan beetje pesten. Hij moest ze allemaal afzetten.
  • Herman Cohen

    6 jaar geleden
    Blijf hier dan weg met uw oubollige vliegtuigen, uw slechte service, uw verontreiniging uw belastingontwijking, uwe zever, uw minachting voor werkende mensen , uw minachting voor uw klanten en steek uw goedkope tarieven waar de zon niet schijnt. Niemand zit te wachten op dit soort "service"