vrijdag 25 mei 2018 - Muziek & cultuur
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Liam Gallagher ziet dochter voor het eerst in 19 jaar

Manchester

Een bijzonder familiekiekje: voormalig Oasis-frontman Liam Gallagher (45) ontmoette onlangs zijn dochter Molly (21) voor het eerst in 19 jaar. De rockster plaatste een foto van de ontmoeting, waar zijn twee zonen Lennon (18, links) en Gene (16) ook bij waren, op zijn Instagramprofiel. De foto zou backstage genomen zijn tijdens een Rolling Stones-concert in Londen, waar Liam ook kwam optreden. Molly werd geboren nadat het Britpopicoon in 1997 een buitenechtelijke affaire had met muzikante Lisa Moorish. Toen die affaire twee jaar later aan het licht kwam, kostte het Gallagher zijn huwelijk met actrice Patsy Kensit.

Vorig jaar had Gallagher al laten optekenen in een interview dat hij klaar was om Molly in zijn leven te verwelkomen, maar dat hij en haar moeder simpelweg niet door één deur kunnen.

Molly is niet de enige buitenechtelijke dochter die Gallagher een huwelijk kostte. Zijn tweede huwelijk, met All Saints-zangeres Nicole Appleton, sneuvelde nadat in 2013 aan het licht kwam dat hij een dochter verwekt had bij een showbizzjournaliste. (jbou)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws