Op de derde plaats van de lijst kan je Thierry Suetens (links) vinden, gevolgd door Ria Leenaerts op plaats twee. Ivo Andries staat op plaats één en is lijsttrekker.© RR

Lokaal Liberaal maakt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen bekend

Lier -

Tijdens een lenteonbijt in het Hof van Beatrijs (Lier) presenteerde lijsttrekker Ivo Andries de leden van Lokaal Liberaal voor de lokale verkiezingen van 13 oktober.

De partij stapt naar de gemeenteraadsverkiezingen onder de naam Lokaal Liberaal. “Onder het beleid van Marleen Vanderpoorten, Walter Grootaers en momenteel Thierry Suetens, Sabine Leyzen en mezelf hebben we de afgelopen twaalf jaar goed werk geleverd. Dat durven we gerust zeggen”, zegt lijsttrekker Ivo Andries.  

“Dat werk willen we graag na 1 januari verderzetten. Met Lokaal Liberaal willen we vooral focussen op het versterken van de lokale gemeenschap. We willen luisteren naar de behoeften van de inwoners van Lier en Koningshooikt. Ook willen we constructieve oplossingen bieden voor de uitdagingen waarmee we in Lier en Koningshooikt worden geconfronteerd”, aldus nog Andries.

Op de derde plaats van de lijst kan je Thierry Suetens vinden, gevolgd door Ria Leenaerts op plaats twee. Ivo Andries staat op plaats één en is lijsttrekker. Voor de provincie komt Johan Hendrix op.

“Wij willen een nieuw cultureel centrum bouwen, de handelskernen versterken door de bussen uit de Antwerpsestraat te bannen en blijven investeren in ons historisch patrimonium. Met Lokaal Liberaal komen er geen nieuwe of hogere belastingen. Ondernemen, wonen, feesten en werken in eigen stad of dorp gaan voor ons hand in hand”, besluit Andries. (hb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners