De werken vinden plaatse aan de Oude Terelststraat en het Verbindingsplein.© Google Earth

Nutswerken in Oude Terelststraat, Verbindingsplein en Kladdenbergstraat tot eind mei

Edegem -

Om het voetpad in de Edegemse Oude Terelststraat te vernieuw, moeten eerst de nutsleidingen worden aangepakt. Dit gebeurt nog tot eind mei met verkeershinder in de Oude Terelststraat, Kladdenbergstraat en het Verbindingsplein als gevolg.

De aannemer zal de werken in drie fases uitvoeren in opdracht van Fiberklaar, Fluvius, Waterlink en Wyre. Tijdens de eerste fase is de Oude Terelststraat afgesloten voor alle verkeer. Wie vanuit de Leonardo da Vincilaan komt, wordt omgeleid via Terelststraat, Strijdersstraat, Hovestraat, Doelveldstraat, Strijdersstraat, Drie Eikenstraat en Acht Eeuwenlaan. Het verkeer vanuit de Acht Eeuwenlaan rijdt rond langs de Drie Eikenstraat en Verbindingsstraat.

In de tweede fase verhuist de werf naar het Verbindingsplein, de Oude Terelststraat tussen De Pelgrim en Verbindingsplein, en naar de Verbindingsstraat tussen Verbindingsplein en Kladdenbergstraat. Deze delen worden afgesloten voor alle verkeer. Opnieuw volgt vanuit de Leonardo da Vincilaan een omleiding door het centrum tot aan De Pelgrim. Vanuit de Oude Terelststraat loopt de omleiding langs De Pelgrim, Drie Eikenstraat, Strijdersstraat en Terelststraat.

Er geldt dan enkelrichtingsverkeer in de Kladdenbergstraat van Verbindingsstraat naar Drie Eikenstraat. Deze enkelrichting blijft tijdens fase drie wanneer de Kladdenbergstraat wordt afgesloten. (fisp )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Edegem