City Pirates - Bevel

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

City Pirates zet achterstand om in overwinning

City Pirates had het moeilijk in het duel met Bevel. Het team stond na de eerste helft met 1-2 achter. De thuisploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won het duel alsnog met 4-3.

Zaina El Kordy opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. Evelien Van Eccelpoel bracht in de 20ste minuut Bevel op gelijke hoogte. Stephanie Chloe Geens bracht Bevel na bijna een half uur op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Hafsa El Achkar gelijk namens City Pirates. Dorien Stevens bracht Bevel in de 67ste minuut op voorsprong. Maar Bevel was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Zeven minuten later passeerde Hajamariama Jallo de doelvrouw en maakte City Pirates gelijk. Maar City Pirates had nog tijd voor een extra doelpunt. El Kordy vond het net opnieuw met nog vier minuten te spelen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft City Pirates één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Bevel drie overwinningen en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Bevel de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 2' El Kordy 1-0, 20' Van Eccelpoel 1-1, 29' Geens 1-2, 64' El Achkar 2-2, 67' Stevens 2-3, 74' Jallo 3-3, 86' El Kordy 4-3.