Sebastien Smets - Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Sebastien Smets - Photonews

Evenepoel, 'the next best thing' in (Belgisch) wielerland: "Nieuwe Merckx? Zeg maar gewoon Remco"

WK wielrennen‘Be the best, f*ck the rest.’ Klinkt lekker stoer. Maar vergis u niet: achter dat credo gaat een ­aimabele kerel schuil. Junior Remco Evenepoel (18), torenhoog favoriet in beide WK-disciplines, weet wél waar hij heen wil. "Giro, Tour, Vuelta: dáár liggen mijn dromen."

9 reacties

  • alfons vanwetswinkel

    6 jaar geleden
    Toch een prachtige prestatie die hij opdraagt aan de overleden wielrenner en aan België en dat zint sommige Vlamingen!! niet.
  • Hendrik Boudrez

    6 jaar geleden
    Til hem niet over het paard...straks dondert hij ervan af.
  • Guy Bekaert

    6 jaar geleden
    Waarom niet , ik hoop als wielerliefhebber dat Remco het maakt in het profpeleton en ons nog een laat meedoen in de grote rondes .
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Laat dit talent rustig verder doen en genieten van zijn sport en zijn prestaties. De tijd dat het al eens tegenzit en minder gaat zal ook nog komen en dan heeft hij iedereen nodig. Laat ons nu genieten van dit supertalent. Toch plezant om ook eens mee te maken dat we ook mee doen voor de prijzen in de jeugdcategorien ? Gisteren met Bent Van Moer, vandaag met Remco ?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    mooi Remco en en zeer mooie doelstelling en blijf voor altijd jezelf jonge man,laat je door niks of niemand iets aanpraten niet door kranten of supporters,je bent maar een goeie als je altijd wint ,bij de meeste althans toch,geloog in jezelf je ouders en je naaste omgeving,want op de fiets ben jij het die het zal moeten bewijzen niet voor mij niet voor de anderen maar voor je zelf beste Remco,ik hou je in de gaten, succes