Deelnemers worden tijdens de Colorrun ondergedompelt in kleurrijke poeders.© Gemeente Bonheiden

Colorrun dompelt lopers en wandelaars weer onder in ‘kleurendouches’: “Voor jong en oud, sportief en minder sportief”

Bonheiden -

Team Sport en Jeugd en Bonheiden Atletiekclub slaan op zondag 5 mei opnieuw de handen in elkaar voor een Colorrun in de omgeving van sportcentrum Berentrode. Langsheen het parcours word je bij speciale kleurzones in allerlei kleurpoeders ondergedompeld.

Het concept van de Colorrun: trek een witte T-shirt aan en kledij en schoenen die vuil mogen worden. Zet bij voorkeur ook een zonnebril op en laat je onderweg onderdompelen in kleurpoeders. Je komt ook enkele obstakels tegen waar je op, over of onderdoor moet.

“Het parcours loopt voornamelijk over onverhande wegen door de mooie natuur in en rond Berentrode”, deelt team Sport en Jeugd mee. “Je kunt kiezen uit afstanden van 2,5 of 5 kilometer. Natuurlijk is er niets leuker dan zelf ook kleurdouches uit te delen aan vrienden of familie. Daarom krijgt elke deelnemer een zakje kleurpoeder bij het vertrek. Jong en oud, sportief en minder sportief, iedereen is welkom om deel te nemen.”

De Colorrun begint om 14 uur aan de Krankhoeve. Deelnemen kost 5 euro aan de kassa. De voorverkoop is inmiddels afgesloten. Extra zakjes kleurpoeder kunnen ter plaatse aangekocht worden aan 2 euro per zakje, zolang de voorraad strekt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners