Time Magazine zet Trump en Poetin als één persoon op cover

Een opmerkelijke cover siert de volgende editie van Time Magazine: op de voorpagina staat het portret van Donald Trump en Vladimir Poetin als eenzelfde persoon. Daarmee benadrukt het Amerikaanse tijdschrift de ‘innige band’ tussen beide wereldleiders.

ehu

De cover van de volgende editie van Time Magazine, die op 30 juli uitkomt, is een keiharde sneer naar de chaotische ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische tegenhanger Vladimir Poetin. Maandag zei Trump in Helsinki, waar de top met Poetin plaatsvond, dat hij geen reden ziet waarom Moskou zich in 2016 zou hebben ingelaten met de verkiezingen. Tegelijk noemde hij de ontkenning van Poetin “extreem sterk en krachtig”. Na felle kritiek moest de Amerikaanse president later op zijn woorden terugkomen en deed hij zijn uitspraak af als een verspreking.

LEES OOK. Hoe Trump zich eigenlijk nooit écht excuseert: een uitgekiende tactiek

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Woensdag ging de Amerikaanse president bij een persconferentie opnieuw in tegen de bevindingen van zijn eigen diensten. Op de vraag of Rusland Amerikaanse bedrijven, de regering of andere instanties viseert, antwoordde Trump glashelder: “Nee.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen