VRT-TV1
Volledig scherm
© VRT-TV1

'De Collega's 2.0': zij worden de nieuwe Jomme Dockx, Persez en Verastenhoven (volgens ons)

ShowbizzJan Verheyen werkt aan een nieuwe film rond de iconische 'Collega's'. Met - naast gastrollen voor enkele oud-gedienden - allemaal nieuwe acteurs. Zij krijgen een andere naam, maar hun personages hebben dezelfde karaktertrekken als de originele Collega's. Initiatiefnemer Ben Segers wordt een Jean De Pesser-achtige figuur. Over de andere acteurs werd officieel nog niets beslist. Wij weten wie perfect zou zijn voor welke rol. Jan, dit zijn onze favorieten!

5 reacties

  • Eddy Bae

    3 jaar geleden
    Stop eens met altijd diezelfde herhalingen, er zijn in de jaren 60 zoveel prachtige feuilletons/series gemaakt die nog nooit herhaald geweest zijn en die gerust de tand des tijd kunnen doorstaan zoals UFO, to the bottom of the sea (bij ons bekend onder de naam avoonturen onder zee/water, happy days, de speelvogels. En allemaal zonder dat noodzakelijk geweld in de feuilletons/series van nu. Men ziet klaar en duidelijk dat er bij de VRT mensen werken zonder geheugen.
  • Lily Bruggeman

    3 jaar geleden
    Ik zie er al een groot deel inzitten waarvoor ik het zeker niet ga opzetten ... maar tja, dat zijn we al gewoon van VRT & VTM, tis dat of herhalingen... daarom dat ik naar andere zenders kijk.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Herhalingen , herhalingen troef op onze zenders. S’morgens studio gelul en op canvas , de gazet tot je dood valt. Betalen wij daarvoor belastingen ?
  • Johan Vervoort

    6 jaar geleden
    Word het geen tijd om een kans te geven aan jong fris nieuw talent ben het beu om op altijd diezelfde “smoelen” te moeten zien daarom laat ik Vlaamse tv meestal links liggen
  • Peter Berg

    6 jaar geleden
    AUB spaar ons weer van die overroepen "acteurs" zoals De bouw, Vanden Broecke en Simoni. Als die erin zitten ga ik zeker niet kijken hoewe ik goort fan was van het origineel. Moet niks hebben van die drie gasten.