Kärcher
Volledig scherm
© Kärcher

Vijf powertools die werken in de tuin zoveel makkelijker maken

MultimediaVoordat het tuinfeesten- en barbecueseizoen binnenkort echt op gang komt, moet je misschien je tuin weer wat opkalefateren na de winter en een doorregende lente. Deze powertools zijn het meest gegeerd voor klussen in de tuin.

5 reacties

  • Yves De Groote

    5 jaar geleden
    Tegen mos helpt gewoon wat sterk chloorwater 'industriële javel). Met een verstuiver aanbrengen, pas op voor je broekspijpen, en de zon doet de rest.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Met een robotmaaier kan je het niet meer 'werken in de tuin' noemen. Einstein's stelling was onvolledig. Niet enkel de menselijke domheid is oneindig, de menselijke luiheid kan daar ook bij gezet worden.
  • censor

    5 jaar geleden
    Velen hebben zich al mispakt aan een hoge druk spuit....ze willen met alle geweld het groen van tussen en op tegels wegspuiten...en ook de voegen, resultaat: een smurrie, en maar spuiten, alles wat vastzit, komt los, waarom tegels niet met bruine zeep afschuren met een ouderwetse bezem, en een beetje groen misstaat niet, en je bespaart honderden liter water.Maar ja, een spuit in huis zoals de buren er een hebben....
  • Chris Vandervelpen

    5 jaar geleden
    Geef mij maar een Husqvarna 2-takt heggeschaar en bosmaaier. Ik ben klaar tegen dat de batterij van deze hierboven opgeladen is :-)
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Het zwaardere werk betekent meestal 'agressief gebruik'.