De jaarlijkse beurs draait dit jaar om langer zelfstandig leven.© rr

Lierse SeniorenAdviesRaad en stad Lier organiseren jaarlijkse seniorenbeurs

Lier -

Op dinsdag 28 mei verwelkomt CC De Mol senioren van Lier voor een dag vol informatie tijdens de jaarlijkse seniorenbeurs. Vanaf 13.30 uur staat het centrum klaar om bezoekers te informeren over het thema ‘Langer zelfstandig leven’.

Een hoogtepunt van de dag is het panelgesprek waarbij experts ingaan op de verschillende aspecten van het langer zelfstandig leven. Voor wie na het panelgesprek nog vragen heeft of dieper wil ingaan op bepaalde onderwerpen, staan de experten klaar voor persoonlijke gesprekken. 

“Tussen 15 en 17 uur is er een infomarkt met heel wat informatiestanden over het aanbod rond gezondheid en bewegen, woningaanpassingen, alternatieve woonvormen, premies, vrije tijd…Je kan er ook een demonstratie ‘valpreventie en krachttraining’ volgen”, legt schepen van Welzijn Annemie Goris (N-VA) uit. “Om 19 uur geeft Dirk Doucet een lezing over zijn boek ‘Zorgen voor morgen’. In dit boek geeft Dirk Doucet praktische oplossingen voor de uitdagingen van het ouder worden. Hij vertelt zijn visie om een toekomst te creëren waarin je jouw eigen keuzes behoudt.”

Deze seniorenbeurs is een organisatie van de Lierse SeniorenAdviesRaad en stad Lier. “Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur in CC De Mol, Aarschotsesteenweg 3, Lier. De toegang is gratis. Na een dag vol informatie is er tussen 17 en 19 uur gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje in cafetaria ‘den Akoestiek’.” Reserveren voor deze gezellige afsluiter kan via info@chefsbbq.be of telefonisch op 0497 55 09 23.(hb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners