Beeld ter illustratie.© rr

Chiro, Ferm en Landelijke Gilde zetten schouders onder garageverkoop in Booischot

Booischot -

Chiro, Ferm en Landelijke Gilde organiseren op zaterdag 27 april een garageverkoop in Booischot (Heist-op-den-Berg). Inmiddels zijn al ruim 120 deelnemers ingeschreven, ook in Pijpelheide en Zonderschot.

“Een grote schoonmaak was vroeger een traditie tijdens de eerste lentedagen”, klinkt het bij de organisatoren. “Niet dat we zo speciaal met deze traditie terug willen aanknopen, maar de Chiro kreeg via verschillende wegen de vraag naar een garageverkoop. Ook Landelijke Gilde ontving vragen naar dit soort van verkoopsmoment. Met de ervaring van Ferm met hun vorige garageverkoop hebben we elkaar snel gevonden om dit op poten te zetten.”

Voor deelnemers is de garageverkoop een kans om nog een centje over te houden aan overbodige spullen. Geïnteresseerden kunnen van 10 tot 18 uur snuisteren in het aanbod. Dat gaat van kleding en werkmateriaal tot multimedia, antiek en meer. De deelnemerslijst staat op de website van Landelijke Gilde Booischot en op de Facebookpagina’s van de drie verenigingen. Een papieren versie van de lijst is van 10 tot 16.30 uur verkrijgbaar bij koffiebar De Parlé, Dorpsstraat 36 in Booischot. (kvro)

https://booischot.landelijkegilden.be/
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners