Sam Gooris staat deze zomer op het podium van Elzerock.© Joren De Weerdt

Nieuwe namen voor Elzerock: ook Sam Gooris, Level Six en dj Bram Delux op podium van gratis festival

Sint-Katelijne-Waver -

De organisatie van Elzerock in Sint-Katelijne-Waver heeft opnieuw enkele mooie namen bekendgemaakt. Onder meer Sam Gooris staat deze zomer op het podium aan het Sint-Michielskasteel. Ook Bram Delux is er opnieuw bij. Hij mag al voor de derde keer draaien op het festival.

LEES OOK: Coely en Kids With Buns nieuwe namen op affiche Maanrock: “Zelf op de Grote Markt optreden maakt de cirkel rond”

Vorige maand maakte Elzerock met Yves Deruyter en Laura Tesoro al twee ronkende namen bekend voor de editie van komende zomer. Maar de affiche wordt aangevuld met nog enkele straffe aertiesten. Zo is op vrijdag 9 augustus dj Bram Delux van de partij. De Katelijnenaar, die intussen ook ver buiten de gemeentegrenzen bekendheid verwierf, staat al voor de derde keer op het festival.

Op zaterdag 10 augustus krijgt Laura Tesoro het gezelschap van onder meer Sam Gooris. De uit Muizen (Mechelen) afkomstige zanger zorgt ongetwijfeld voor heel wat ambiance. “Vergeet dus zeker je basketsloefkes niet als je naar ons festival komt. We zijn enorm blij dat we deze legendarische entertainer mogen verwelkomen”, aldus de organisatoren van Elzerock.

Verder bevestigden ook pop- en rockband Mission Kowalski en de energieke partyband Level Six van Jo Hens en Lisa Michels hun komst naar het gratis festival, dat opnieuw plaatsvindt op het Sint-Michielsdomein. (svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners