Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Matthias Schoenaerts in Suite française of de bekerfinale in het voetbal? Dit zijn onze tv-tips

Matthias Schoenaerts in Suite Française.Beeld rv

Stemt u vanavond af op de bekerfinale in het voetbal? Of toch maar liever Matthias Schoenaerts in Suite française? Dit zijn onze vijf tips, een volledig overzicht vindt u hier.

Finale Croky Cup: Racing Genk - Standard

Twee weken voor de start van de play-offs wordt er met de finale van de Beker van België al gestreden om die andere prestigieuze trofee binnen het vaderlandse voetbal. Racing Genk neemt het daarin op tegen Standard, dat pas op de slotspeeldag van de reguliere competitie een ticket voor Play-off 1 kon bemachtigen. De laatste onderlinge finale tussen beide clubs dateert van 2000. De Limburgers wonnen toen overtuigend met 4-1.

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!

Om 20.15 uur op één. 

Gone Girl

Nadat de vrouw van Nick op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken de media en de politie dat hun huwelijk niet zo perfect was als Nick iedereen wil laten geloven.

VIER brengt vanavond de première van 'Gone Girl', de meest recente film van regisseur David Fincher (die zich sindsdien meer op televisieprojecten zoals 'House of Cards' heeft gegooid). Deze bloedstollende thriller is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Gillian Flynn, die mocht samenwerken met Fincher om het verhaal in een scenario te gieten. Het twijfelachtige acteertalent van Ben Affleck wordt door Fincher uitstekend aangewend om van zijn personage een dubieus iemand te maken, maar het is Rosamund Pike die met de film gaat lopen in de huid van onvatbare deerne.

Om 20.45 uur op VIER.

Suite française

Aan het begin van WO II tracht Lucile Angellier ondanks het voortdurende commentaar van haar schoonmoeder het hoofd koel te houden in afwachting van nieuws over haar man, een krijgsgevangene.

Om 22.00 uur op BBC 2.

On the Road

New York, eind jaren 40. Na de dood van zijn vader ontmoet de aspirerende schrijver Sal Paradise de losbandige en avontuurlijke Dean Moriarty. Het klikt meteen tussen Sal en Dean, die beiden als de dood zijn om hun verdere leven in dagelijkse sleur te slijten. Samen met Marylou vertrekken ze op roadtrip door Amerika.

Om 22.40 uur op Canvas. 

Good luck Chuck

Toen Charlie tien was, brak hij de regels van het spelletje 'spin the bottle' en weigerde hij een meisje te kussen, waarop zij een vloek over hem uitsprak. 25 jaar later is de vloek nog altijd niet uitgewerkt, want Charlie kan maar geen langdurige relatie opbouwen, terwijl al zijn exen na hem de liefde van hun leven ontmoetten. Charlie tracht wanhopig om dit patroon te doorbreken.

Om 20.35 uur op Q2.