VC Wilrijk - Oppuurs

Tweede Provinciale A Antwerpen

Zege Oppuurs op VC Wilrijk

Oppuurs versloeg VC Wilrijk met 2-4 op zondag.

VC Wilrijk nam de leiding in de 32ste minuut via Seth De Witte. Oppuurs maakte het 1-1 na 41 minuten. Ebrahima Sawaneh bracht VC Wilrijk op voorsprong in de 74ste minuut. Maar VC Wilrijk was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Sam D'Hertefelt (Oppuurs) kreeg een gele kaart in de 80ste minuut. VC Wilrijk leek een tijdje op weg te zijn naar de winst. De gelijkmaker werd in de 90ste minuut gemaakt toen Lennart Jenart het doel vond voor Oppuurs. Oppuurs 2-3 voorsprong kwam toen Hannes Devos scoorde, in de 91ste minuut. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Oppuurs nog een keer en bracht de stand op 2-4.

In de laatste vijf wedstrijden heeft VC Wilrijk vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Oppuurs vier overwinningen en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 32' De Witte 1-0, 74' Sawaneh 2-1, 90' Jenart 2-2, 91' Devos 2-3.

GELE KAART: 80' D'Hertefelt (Oppuurs).