Permeke op het De Coninckplein.© Victoriano Moreno

Antwerpen Leest viert vierde verjaardag met Boekentip-ontbijt in bibliotheek Permeke

Antwerpen -

Antwerpen Leest viert dit jaar zijn vierde verjaardag. Om dat te vieren, organiseert de Antwerpse leesgemeenschap op zaterdag 27 april een Boekentip-ontbijt in bibliotheek Permeke op het De Coninckplein. Bezoekers krijgen er leestips, koeken en koffie.

lava

Ter ere van haar vierde verjaardag organiseert de leesgemeenschap een ontbijt in Bibliotheek Permeke. Boekenwurmen vertellen aan de inkom waarom net dat boek, die strip of die poëziebundel een aanrader is en ontvangen zo een tegoedbon voor koffie, thee of chocolademelk en een koffiekoek. 

Tijdens het ontbijt kunnen liefhebbers leestips uitwisselen en op boekendate gaan met zes stadslezers die hun aanraders in verschillende categorieën aanprijzen. Om 12 uur interviewen auteurs Esohe Weyden en Erik Vlaminck elkaar over hun lievelingsboeken.

Esohe Weyden.© Victoriano Moreno

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Vanaf 11 uur kunnen de jongste lezers deelnemen aan de activiteit ‘Leeslekker’ terwijl ouders inspiratie opdoen over goede prenten- of voorleesboeken.

Antwerpen Leest zorgt er sinds 2020 voor dat Antwerpenaren literaire informatie en inspiratie opdoen en leesplezier delen. Ondertussen telt Antwerpen Leest 500 stadslezers, die ondertussen al meer dan 2.000 leestips deelden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER