EPA
Volledig scherm
© EPA

Brad Pitt vraagt rechter zaak over rottende huizen die hij liet bouwen na orkaan Katrina te seponeren

Brad Pitt wil dat een rechtszaak tegen hem over de huizen die hij liet bouwen na orkaan Katrina geseponeerd wordt. De acteur diende dinsdag een verzoek daartoe in bij een rechtbank in Louisiana. 

5 reacties

  • guido verwerft

    2 jaar geleden
    Dat licht toch niet aan Brad Pitt, het zijn de aannemers die de huizen gebouwd hebben en de stichting van Brad Pitt die de aannemers niet hebben opgevolgd, doe dan al eens iets voor een ander
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Je doet dan iets om de mensen te helpen en dan klagen ze je aan, en dan is men verwondert dat de mensen elkaar niet meer helpen en vlug de andere kant op kijken..
  • Lucynda van der Does

    5 jaar geleden
    Daar doe je dan je best voor.....Dat zal Brad Pitt leren. Moet je maar niks voor een ander doen.....Dankbaarheid is ook niet meer van deze tijd....
  • Marc Faes

    5 jaar geleden
    Dus als ik het goed begrijp: wie met zijn persoonlijk vermogen probeert om iets goed te doen wordt voor rechter gedaagd. Wie wereldwijd geld inzamelt voor een goed doel en zelf gaat lopen met het geld mag rustig verder doen???? Tijd dat al die goede doelen verplicht worden om openlijk te communiceren over hun geldstromen.
  • Daniel Wouters

    5 jaar geleden
    Doe dan al eens iets voor de mensheid.