© GOYVAERTS/GMAX Agency

Kevin Huysmans maakt hattrick voor sterk RC Mechelen

RC Mechelen blijft ook na dertien speeldagen ongeslagen. Een vroege goal van kapitein en clubtopschutter Kevin Huysmans zette de groen-witten op weg naar een ruime zege tegen Antonia. Huysmans maakte een hattrick.

GF

Vijf minuten, meer tijd had Huysmans niet nodig om een eerste keer te scoren. Nadien verscheen de aanvaller opnieuw voor de keeper, maar Van Nooten hield nu zijn netten wel ongeschonden. Rond de twintigste minuut was het weer raak voor Racing en Huysmans: 2-0. Voor de rust schoot Bram Kerckhofs nog een mooie kans over.

In de tweede helft kabbelde het aanvankelijk wat aan en was het wachten op een nieuw hoogtepunt, dat er toch zou komen. Opnieuw Huysmans en deze keer op strafschop. Het laatste wapenfeit was een penalty voor Antonia. Maar dat was voor de bezoekers buiten keeper Ledent gerekend, hij stopte de elfmeter.

En zo blijft RC Mechelen, als enige eersteprovincialer, ongeslagen. Luckermans en Van Dorst (twijfelachtig door blessures) bleven aan de kant. Geen kaarten in deze sportieve wedstrijd.

Volgende week zondag 26 november om 14 uur (de match begint een half uur vroeger dan normaal) trekken de Mechelaars naar de voorlaatste OG Vorselaar.