© Tom Palmaers

Ramen acht wagens ingeslagen in de buurt van Alden Biesen

In Bilzen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag de ramen van acht wagens ingeslagen. De politie kwam woensdagochtend ter plaatse en stelde vast dat er op de parking van het kasteel van Alden Biesen een GPS-toestel en een inschrijvingsbewijs gestolen werd. Iets verderop, in de Cuvelierstraat, werden ook de ramen van twee wagens ingeslagen. Ook daar werd het inschrijvingsbewijs uit een voertuig meegenomen.

hvv

“Gelukkig ligt mijn muziekinstrument niet in de auto”, vertelt Wim Brabants uit Kalmthout. Hij verblijft momenteel in het kasteel omdat hij er een muziekcursus doceert. De ramen van zijn auto werden ook ingeslagen maar er werd niets meegenomen. Andere eigenaars hebben minder geluk: uit één auto verdween een GPS-toestel, in een ander voertuig werd het inschrijvingsbewijs meegenomen.

Iets verderop, in de Cuvelierstraat speelde zich hetzelfde scenario af. De ramen van twee auto’s werden ingeslagen. Ook hier werd uit één wagen het inschrijvingsbewijs gestolen.

Politie en technische recherche kwamen ter plaatse om vaststellingen te doen. Beelden van camera’s uit de buurt werden opgevraagd en zullen bestudeerd worden. Omdat het om zoveel wagens gaat komt Carglass ter plaatse om de ramen te vervangen.

Ook in Kuringen werden de ramen van een auto ingeslagen in de nacht van dinsdag op woensdag. Het is niet bekend of er ook hier iets gestolen werd.

© Tom Palmaers

© Tom Palmaers

© Tom Palmaers

© Tom Palmaers

© 112MeldingenLimburg

© 112MeldingenLimburg