De man werd neergeschoten op het terras van dit café in Schaarbeek.
Foto: VRT NWS

Man geraakt door meerdere kogels bij schietpartij aan café in Schaarbeek, slachtoffer is levensgevaarlijk gewond

In Schaarbeek is een man levensgevaarlijk gewond geraakt bij een schietpartij op het terras van een café. Volgens de eerste bevindingen werd het slachtoffer geraakt door meerdere kogels in het hoofd en de borstkas. 

Gisteren rond 22.30 uur werden de politiediensten van de politiezone Brussel-Noord opgeroepen wegens schoten op het terras van een café in de Joseph Brandstraat in Schaarbeek. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, vonden ze het slachtoffer, een 44-jarige man, in kritieke toestand.

Het parket van Brussel heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor poging tot moord. Volgens de eerste bevindingen werd het slachtoffer geraakt door meerdere kogels in het hoofd en de borstkas. Het slachtoffer verkeert momenteel nog altijd in levensgevaar.

Het onderzoek is toevertrouwd aan de afdeling Moordzaken van de federale gerechtelijke politie van Brussel. Die onderzoekt nu de precieze omstandigheden van deze feiten. In het belang van het onderzoek zal het parket van Brussel geen verdere commentaar geven.

Meest gelezen