Kos
Volledig scherm
© Kos

StuBru-presentatrice Sofie Engelen verwacht eerste kindje

Feest op de redactie van Studio Brussel. Sofie Engelen is zwanger van haar eerste kind. Dat maakte de radiopresentatrice vandaag bekend via een video. Daarin schittert haar vriend Christof Witters en is ook radiopartner in crime Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) te zien. 

1 reactie

  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Wieisda of is het dan tegenwoordig zo moeilijk om de gazet vol te krijgen en bovendien we zijn al met veel te veel.
  1. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.
  2. Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureuze schaduwroyals van Griekenland
    PREMIUM
    Royalty

    Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureu­ze schaduwroy­als van Grieken­land

    Officieel bestaat het Griekse koningshuis al lang niet meer, maar toch is er vandaag nog steeds een koningin, een kroonprins, en een hele horde jonge prinsen en prinsessen. Deze glamoureuze schaduwprinsen en -prinsessen leiden een liederlijk leven vol glitter en glamour. Tot grote ergernis van de Grieken, die jarenlang te kampen hadden met een economische crisis. Al keren enkele Griekse royals zich ook af tegen hun status. “Het is schandalig hoe ze hun weelde in ons gezicht wrijven.”