Zoveel vraagt Martien Meiland voor zijn ’karakteristieke villa’ met verwarmd zwembad

Martien Meiland© rr

Behalve pension Code Rosé staat ook de woning van de Meilandjes, in Noordwijkerhout, te koop. Midden maart kondigde Martien de verkoop al aan, maar nu staat het statige pand ook op Funda en is de vraagprijs onthuld. Wie kans wil maken op Landhuis Duinwijk moet bereid zijn om 2.395.000 euro neer te leggen.

Bron: De Telegraaf

Net als bij de verkoop van hun pension (vraagprijs: 1.999.500 euro) is de hulp van Damen Makelaars ingeschakeld om het huis aan de man te brengen. “Deze karakteristieke villa, met zijn authentieke details, welke in 1910 onder architectuur is gebouwd, is uitgerust met alle moderne gemakken en het comfort van vandaag”, klinkt het op de website.

Vooral ’s zomers is het genieten geblazen. Aan de achterzijde van het huis is een ’fraai aangelegde tuin met zonneterrassen’, een verwarmd buitenzwembad en een ruim tuinhuis van 56 vierkante meter.

Binnen heeft het huis van 237 vierkante meter aan woonoppervlakte vier slaapkamers, twee badkamers, een eetkamer met openslaande deuren naar het terras en een volledig ingerichte keuken, voorzien van alle moderne toestellen.

De familie Meiland kocht de woning op de valreep van 2021 omdat ze bij hun vorige adres te veel last hadden van fans aan de deur. Landhuis Duinwijk, gelegen tussen Noordwijk en Noordwijkerhout, had destijds een vraagprijs van 1,7 miljoen euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen