© Fotomontage GVA

Bestuursvergadering van Beerschot: mandaat Thorsten Theys wordt bevestigd, nog geen beslissing over aandelenstructuur

Beerschot heeft een lange raad van bestuur achter de rug. Daarin werd het mandaat van Thorsten Theys bevestigd. Hij zal samen met Gunther Dieltjens de dagelijkse leiding van de club voor zijn rekening nemen. Over de aandelenstructuur werd nog niets beslist. Later volgt wel nog een aandeelhoudersvergadering.

Beerschot heeft via de eigen kanalen bevestigd dat er een vergadering van de raad van bestuur heeft plaatsgevonden. “We benadrukken dat het een vergadering van de raad van bestuur was en geen aandeelhoudersvergadering zoals in de pers te lezen stond. De raad van bestuur besprak gedurende 2u30 verschillende onderwerpen. Thorsten Theys zijn mandaat werd bevestigd. Hij heeft de opdracht om de komende financiële investeringen te plannen. Deze aanstelling werd bevestigd door een meerderheid van de stemmen. Bestuurder Gunther Dieltjens werd unaniem aangesteld om Thorsten Theys te ondersteunen in dit proces. Dit houdt de dagelijkse werking in, de opvolging van het licentiedossier en de voorbereidingen voor het seizoen 24-25.”

Verder werd er ook overeengekomen dat de aandeelhouders “in de komende dagen” een aandeelhoudersvergadering zullen beleggen. “Het bestuur zal een budgetsvoorstel uitwerken voor 1A dat door de aandeelhouders goedgekeurd moet worden. De aandeelhouders zullen onderling ook verder communiceren over mogelijkheid om de club en/of aandelen te verkopen. Het bestuur aanvaardde verder het ontslag van Francis Vrancken als voorzitter. Na de komende aandeelhoudersvergadering volgt er verdere communicatie.”

LEES OOK. Overname of niet? Week van de waarheid voor aandeelhouders bij Beerschot, Csepregi en Kuyt blijven namelijk niet wachten

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners